Turković: Oni koji traže moje izvinjenje su umiješani u premještanje grobnica

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Potpuno u pravu

Gospodja je potpuno u pravu. Treba biti covjek, biti pravedan.

Istoricar

Krmaca. Islamski fundametalista. Kad bi ti imala kapictet da ukines Republiku Srpsku, Srbi bi trebali da se dobro zamisle. Poruci sefu Zivkovicu, zbog lose Alijine taktie na terenu i van njega, rezultat ostaje konacan 49% za Srbe : 4 kantona u FBiH za muslimane.

AB

Sad je pravo vrijeme da se ukine rs i Federacija sa kantonima . Sa ovolikom administracijom propale bi daleko ekonomski jace drzave . rs je jedino rusilacki element na citavom Balkanu i tak rana drzave BiH i nista vise. Obican Srpski narod nema nikakve koristi od manjeg entiteta , a Dodik se ponasa kao da je rs njegova privatna prcija !

BiH

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST I TO ĆE SE DOGODITI VOLJOM NARODA I UZ NESEBIČNU POMOC AMERIKE, NATO PAKTA, ALI I SVIH PROBOSANSKIH SNAGA I PATRIOTA BIH. TO JE NEMINOVNOST, JER ENTITET RS JE NASILNO I UZ GENOCID, UZP I NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE OSNOVAN NA KOSTIMA I KRVI NEVINO UBIJENIH BOŠNJAKA I HRVATA. MEĐUNARODNI SUD JE NEDVOJBENO DOKAZAO DA SU INSTITUCIJE RS VOJSKA I POLICIJA RS POČINILE GENOCID I TO JE OPRAVDAN RAZLOG DA SE UKINE RS KAO TAKVA TVOREVINA OSNOVANA NA GENOCIDU I UZP-U.

Miloooojko bre nemo' da se ljutis

ka Istoricar<< Sto si bre na kraj srca, pa nije kraj sveta. Pa izgubili ste vi Kosovo, Krajinu, pa izgubicete i RS. Pa nije to ni prvo ni poslednje. Doci ce na red i Vojvodina, samo polako. Svakako ste sve to dobili na pladnju kad ste se prislepali pobednickoj osovini u prvom sveckom ratu iako ga je vasa vojska provela na letovanju u Grckoj.

Zvr

Hahaha, ukinuli bi vi, bošnje, kad bi mogli i smjeli. Držite se vi te svoje prćije sa 23%, da ne izgubite i to.

30%

ka Zvr<< Wikipediu preda se, digitron u ruke pa racunaj.

Anti genocidaš

Sad će ovi genocidaši iz genocidnog parka zločinaca da počnu da kevču.

/ Najnovije